RAKENNUSPELTITYÖT - JP-PELTITYÖ OY, NUMMELA

Rakennuspeltityöt

Pelti on monipuolinen, kestävä sekä pitkäikäinen materiaali. Sitä käytetään pinnoitettuna ja muotoiltuna eri tarkoituksiin esim. ikkunapellitykset, piiput ja muut katon ulostulot, verhoilu sisällä ja ulkona, tippalistat ja monet erilaiset listoituskohteet. Mikä tahansa tarpeesi onkin, pyydä tarjous! Se ei maksa yhtään mitään.

Piipun pellitys

Piipun pellityksen tehtävänä on estää veden pääsy rakenteisiin. Vesikatteissa yleisimpiä vuotokohtia ovat esimerkiksi huonosti tehdyt piipunpellitykset. Piipun pellitys kannattaa siksi ottaa ammattilaiselta.

Jalkarännit

Sadeveden keräämiseen konesaumatuilla peltikatoilla käytetään yleisesti jalkaränniä (jalkakouru, pystykouru). Jalkarännissä vesi ohjataan vesiuoman  kautta suppiloon ja sieltä edelleen syöksytorveen.

Peltilistoitus

Laadukas peltilista suojaa rakenteen ja viimeistelee rakennuksen ulkonäön.

Ikkunapellitys

Hyvin toteutettu pellitys on hyvännäköinen, mutta myös suojaa talosi säältä ja sen tuomilta yllätyksiltä. Oikein asennettuna pellitys ohjaa veden, lumen ja tuulen oikeaan paikkaan eikä riko muita kiinteistön rakenteita.

Kourujen puhdistus

Puhdistamattomat kourut keräävät ajan mittaan suuren määrän painoa lehtien ja oksien ym. muodossa ja rasittavat  kiinnityksiä ja räystästä tarpeettomasti. Oikea aika rännien puhdistukselle on syksy. Kun puut ovat varistaneet suurimman osan lehdistä mutta pakkanen ei ole vielä jäädyttänyt roskia kourujen pohjalle, käy työ helposti.

 

Ota yhteyttä